søndag den 26. januar 2014

Udbygning

(null)

Så fik jeg lige udbygget pladsen til mine chili :) det lille klapbord, slog simpelthen ikke til. Så to bukke og en billig bordplade, fik nu gjort plads til det hele på eet sted!

Planen er at jeg vil finde een stor balle til at vande i, frem for de små skobakker. De tager alt for meget spildplads med de brede kanter. 

Men der ud over, tegner det godt for den kommende sæson. Jeg frygter stadig at jeg når at komme til at bo i en jungle inden længe dog. For inden vejret tillader at benytte drivhuset, vil planterne have nået en anseelig størrelse! ;) jaja jeg smiler lidt over det nu... Men jeg husker noget med en hvis frustration sidste sæson... Og jeg har ikke færre planter i år da ;)

Er du helt ny eller overvejer du at starte med at så chili, må du ikke føle dig opgivende overfor synet af lamper osv. I tre år har jeg kun haft vindueskarm, potter og frø... Og det gik fint ;) der er bare sket det at grådigheden har taget lidt over her ;) mere vil ha mere.....
Derfor har jeg nu skaffet lamper, mere plads og er nu også ved at teste en spirekasse med indbygget varme. Man kan godt gå hen og blive en lille smule bidt af det ;)

Bare tanken om den kommende sommers mange små doser dopamin, gir smil på læben ;)

7 kommentarer:

 1. Hej Tina

  Det ser da supergodt ud! Nærmest proff:)
  Er det undervarmen, der hvor det ser ud som om det dugger?

  Sidste år var da også temmelig speciel, med marts som den hårdeste vintermåned - den tror vi da ikke på i år, vel?

  En dejlig søndag herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karsten :) ja det er en opvarmet spireboks. Du finder dem hos www.bh-froe.com. De er meget geniale :)Aaaj gider ikke hård vinter nu! ;) krydser fingre for et godt forår og en god sommer ;)

   Slet
 2. Hej Tina.
  Jeg faldt lige over din blog, da jeg kikkede billeder af chili.
  Hvor har du købt frø af "Pimenta Pink Tiger" ?
  Den er da så utrolig smuk. :-) Jeg var inde på Barney.dk, men han har den desværre ikke.

  Mvh.. Søren (smukkeagner snabela gmail punktum com)

  Ps. Jeg ville sende dig en mail, men kan ikke finde din mailadresse på siden. Er det bare mig der er blind? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Søren, Pink Tiger har jeg købt af en Italiensk gut. Jeg søgte på Mojo Pepper og fandt ham ad den vej :) Frøene er ikke, så vidt jeg ved, på nogen salgssteder eller butikker online.
   Nej du er ikke blind ;) Jeg har da slet ikke fået sat den på... det vil jeg rette op på!

   Slet
  2. Hej Tina.

   Vil du sælge et par af frøene, eller alternativt bytte? Jeg har rigtigt mange forskellige, men kunne virkelig godt tænke mig af dyrke denne her. :-)
   Mvh.. Søren

   Slet
  3. Hej Søren, jeg har sået mine frø, desværre :) Men søg på Enrico Mojo Pepper på facebook.... så burde du kunne finde ham :)

   Slet
  4. Hej Tina
   Ok, tak for svaret. :-)

   Slet