torsdag den 23. januar 2014

Nye smukke chili !


Uhhh jeg venter på nogen yderst spændende chilifrø! Den ene slags er den du ser herover: Pimenta Pink Tiger! Er den ikke bare smuk? :)

Den har de vildeste skønneste striber i lilla og gult... og når den modner til rød, er striberne der stadig!

Den er en krydsning af Bhut Jolokia og Pimenta de Neyde, så vidt jeg kan finde frem til. Jeg havde selv Pimenta de Neyde sidste år og de er smukke sorte frugter, med et islæt af lilla skær. Begge frugter er pænt stærke - nemlig med styrke som Bhut Jolokia. :)

Når den modner op ses striberne stadig, men er mere rød. Er du vimmer jeg er spændt på at se den i mit eget drivhus til sommer :)


Dernæst skal jeg prøve denne Mojo Blackie! Den er også en krydsning af de to ovennævnte chili. Så her ser man hvor forskelligt en krydsning kan falde ud.

En dag vil jeg selv prøve at krydse to sorter og se hvad der sker. Jeg vil dog gerne lege lidt med noget spættet løv på planten.6 kommentarer:

 1. Ny spændende og Vildt fascinerende verden, der lige pludselig åbner sig ifm. krydsninger af de forskellige sorter! Det ser MEGA spændende ud Tina!! Bliver rigtig interessant at følge dem!! Knus Verner

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaah totalt spændende :) nye udfordringer og ukendt grund for mig. Måske man kunne lave en med pletter . Hahaha

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber du fandt hvad du søgte Kasper :)

   Slet
  2. Det gjorde jeg delvist :) fandt udad hvor man kan skaffe pink tiger frø. men også at det er nærmest umuligt :(

   Slet
  3. Hej Kasper
   Slå et slag forbi facebook-gruppen 'Chili DK'
   Vi er mange som lige har bestilt en masse Pink tiger frø, og der er helt sikkert nogen der har nogle til overs. Ellers ved vi helt sikkert hvor du kan skaffe dem :)

   Slet