Opskrifter


Her på siden vil jeg over tid, dele opskrifter med jer. Både selvkomponerede og ting jeg har testet og finder så lækre at jeg vil dele.

HOT LADY - Chilisauce

4.plads vindersauce fra chilifestival 2013

En lækker sød spicy sauce, baseret på blomme og rabarber. Med noter af orange, lakrids og ingefær. Saucen er formidabel til is, chokoladekage, kylling eller rejer.
 


Ellegaards Chilisauce

3.plads vindersauce fra chilifestival 2012

En lækker sauce, baseret på mango og kiwi, med noter af lime, citron og banan. Virkelig lækker på brødet, i burgeren, i hotdogen, som krydderi på den stegte kyllingebryst eller bare som krydderi i en frisk sauce eller i salaten.
 
Ellegaards Chilihonning

Virkelig simpelt og lækkert. Put det i din varme the, på isen eller lidt ovenpå det stykke chokoladekage du nyder til aftenskaffen.
 
 
Ellegaards Chilisukker

Let at lave og dejligt som krydderi her i den kommende vintertid. Put det i din the, drys det på din kage. Erstat noget af sukkeret i kageopskriften med chilisukker. Drys det ovenpå småkager. Mulighederne er mange og varme ;)
 
 

Denne opskrift kan sagtens bruges til alle former for syltede chili og andre ting. Den er ret basic, men bare sådan jeg har gjort. Men sådan nogen skiveskårne chili i alskens farver, kan kun sprede glæde her til vinter.
 
Ellegaards Chili Nutella

Denne opskrift er let og ligetil :) Vælg en god chokolade og bare sæt igang. Den er vældigt vanedannende!

Virkelig lækre chokoladebomber. Du skal IKKE være på slankekur når du spiser disse - for så er den vist lidt ødelagt. Men er du til chili og tænker på at chili øger forbrændingen - kan de måske bortforklares ;)
 
 

1 kommentar:

  1. Endelig blogs som denne og Akcs der er værd og læse, og tak fordi du vil dele div. Opskrifter, skal helt klart afprøves:-)

    SvarSlet