lørdag den 13. april 2013

Jubiiii - kom sol, kom sommer!


Jeg er nu SÅ klar til sommer!!! :) Så den må godt komme bragende helt sidelæns ind fra syd!

I dag kom min far forbi, for at sætte de 3 sidste glas i, som jeg fik foræret af Lene i går! TAK Lene - du er en skat, at du tænker på at være praktisk med ruder, frem for en blomst som jeg slet ikke har plads til ;)

Da det var gjort, fik han også lige gravet græsset ud derfra. Og tjaaa, så kunne jeg da lige lægge fiberdug ud - noget MÅ jeg vel for søren lave!! ;) Og vupti, så kom min bror også lige forbi sammen med kæresten. Og mens nogen af os stod og snakkede, fik min far og bror da lige rettet "gulvet" ud, så det var i vater.

Så nu står det der - fixt og færdigt, med fliser ude og inde. Alt glasset monteret og allerede i gang med at blive brugt.
Desværre har jeg ikke kunnet flytte planter derud endnu. Men jeg har kunne stå i tørvejr og plante et par potter om, der trængte så forfærdeligt. Ja ja, ikke at der har regnet i dag jo.. men der var læ! ;)

Nu er mit håb så, at de der fliser der ligger derinde, kan holde bedre på varmen, når de har fået sol sådan en hel dag. For det er nattetemperaturen jeg mangler ;) Så snart jeg kan holde mig i nærheden of 8 grader om natten, så ryger mine planter derud.


Nu klokken 2108, står der to lys derude og brænder :) Det har kun givet en gradforskel på ude og inde, på ca. 1,7 grader. Men om ikke andet, så ser det da mega hyggeligt ud!


2 kommentarer:

  1. Hvor ser det godt ud! JEg hepper også på temperaturene her, vindueskarmene er lidt pressede...

    SvarSlet
    Svar
    1. Jaaa her er vindueskarmene også bugnende fulde... og ligesådan med gulve og andre frie arealer ;) Så har virkelig snart brug for den kære sol. Men nu er der fliser derinde - så håber jeg, at de kan være med til at suge varme om dagen og holde på den om natten.

      Slet