søndag den 7. april 2013

GÅ VÆK VINTER - vi gider altså ikke mere nu!


Selv JEG synes vi har fået sne nok nu! Nu må den sne dø - og sommeren må tage over :)

Lidt snevoodoo må der til, mon så ikke sneen holder sig væk herfra?


Men så er det jo godt at jeg har fået drivhuset sat op - selvom der kun er plastic i taget, på den ene side :) For det betyder at jeg har kunnet sidde "indendøre" og plante om idag. Så yderligere 13 planter fik ny plads til rødderne idag.

Grunden til at jeg pludselig fik "travlt", er at nogen af dem var begyndt at sætte blomster. Og det er altså ALT for tidligt endnu. Så nye potter måtte der til og de små blomster er pillet af - så planten i stedet koncentrerer sig om at vokse sig større.
Det hedder sig i de uskrevne regler, at man napper de første 7 blomster af. Men hvis det skal være helt rigtigt, napper man de blomster af man ønsker, indtil planten har en størrelse, hvor den må koncentrere sig om blomster frem for vækst.


Og jeg må tilstå at temperaturen i drivhuset, var bedre end udenfor. Jeg kunne arbejde i 9 graders varme, frem for 3 grader. Og ikke mindst så var der vindstille.

Til gengæld kan du se der var koldt i nat. Helt nede på -2 grader inde i drivhuset. Hvilket jeg tilskriver to ting: Manglende glas (plastik er ikke nr 1) og at der kun lige er kommet glas i, så jorden inde i huset er slet ikke varmt endnu.

Så derfor kære sol - kææææmp mod kulden og skin på ooos :)
3 kommentarer:

 1. Jeg håber virkelig at din voodoo hjælper og ellers har jeg delt dit billede på FB, så hvis vi nu er flere der viser Kong Vinter hvad vi synes om ham kan det være han rejser hjem.
  Det er godt nok nogle store flotte planter du allerede har, jeg har ikke sået peber endnu men det skal så også gøres i morgen. Jeg tager frø fra snackpeber og sidste år blev det fint.

  Ha' en dejlig aften - jeg sender lige lidt sol!

  SvarSlet
 2. Tak for et dejligt grin her inden sengetid. Skøn snemand :)

  SvarSlet
 3. Tak skal i have :) Det skal lige for god ordens skyld lige nævnes at fotoet ikke er mit! Jeg har fundet det uden at kunne finde den oprindelige ejermand. SÅ hvis i kender oprindelsen derude, så lad mig det vide :)

  GOd aften til jer!

  SvarSlet