søndag den 14. april 2013

Faaarver!!


Ku være sjovt eller hva? :)  Jeg eeelsker farver og det er ingen hemmelighed, at jeg synes et drivhus som sådan er grimt! Så hvorfor ikke pimpe det lidt op med farver?

Jeg leger lidt med tanken. Det er ikke sikkert det nogensinde bliver til noget. Jeg har sammenlignet priserne, på enten farvet glas, plexiglas og folie... og lige meget hvad, så er det temmelig peberet!

Så enden af det bliver nok, at det aldrig bliver gjort ;) Men tanken er hyggelig. Tænk engang det lysindfald der ville være derinde på en solskinsdag.

I stedet ender det skisme nok bare med, at jeg laver noget glasophæng, der kan hænge og dingle inde i huset. Så kan solen lege tagfat med dem i stedet. :)

Hvorfor er drivhuse ofte så kedelige at kigge på? Hvorfor har ingen tænkt på at dekorere dem? Bevares - jeg er klar over at folie eller farvet glas ville æde lidt af solens stråler. Men jeg tænker at hvis man nøjes med det antal ruder, som jeg har vist her, så KAN det vel ikke være så slemt endda?

Hvordan ville du tilføje lidt farve hvis det var dig? Ikke i form af planter, men anden dekoration. Mit drivhus vil nemlig fortrinsvis blive fyldt med chili. Huset er ikke større, end at jeg bliver nødt til at udnytte hver en cm med chili og tomat, frem for prydplanter ;)

Jeg er åben for dekorationsidéer! Og husk lige konkurrencen i forrige post ikke? :) Jeg har allerede fået tilsendt nogen stykker, men kan godt bruge mange flere!3 kommentarer:

 1. Spændende tanke. Jeg har faktisk leget med tanken om at lave vinduesmalingsdekorationer på ruderne mod vest, hvor solen måske ikke brænder dem så godt fast. Men endnu er det kun blevet ved tanken...

  Hjerteligst

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da lidt sjovt ;) Hvorfor skal det være så kedeligt?

   Slet
 2. En hurtig idé: Hvad med at bruge overheads (du ved de gennemsigtige ark til gammeldags overheadprojektorer) og male dem i den ønskede farve og klæbe op?

  Jeg havde slet ikke set du havde lavet en haveblog. Jeg har straks meldt den til i min reader. Vi er flyttet i hus med have og sidste år vandt jeg kampen over 2 meter høje bjørnekløer (av!) men tabte kampen til dræbersnegle? Tidligere ejer var IKKE havemenneske, men jeg håber vi kan få blomster og farver i haven. Nu har vi bestilt et drivhus som bliver sat op i starten af maj. Kan næsten ikke vente... Det bliver så fedt :-)

  SvarSlet