onsdag den 9. maj 2012

Ugebladet Søndag

Så fik man lige en email fra ugebladet Søndags, digitale redaktør. Grunden var mine hængende tomatplanter, som sammen med andre skønne haveting, er havnet på deres side!  :) Håber de må give flere folk med små haver, blod på tanden, til at prøve at dyrke nogle tomater.

Små haver, eller bare en lille altan, er også store nok, til lidt hjemmedyrket guf!! :)

11 kommentarer:

 1. Fedt :) Jeg havde også stor fornøjelse af din opskrift på hængende tomater sidste sommer - og flaskerne har jeg endnu, så måske tager de endnu en sæson :)

  SvarSlet
 2. Hvor herligt :-) Jeg tror det må på to do listen til næste år. Et perfekt projekt til min lille altan, men i år fokuserer jeg bare på at få den etableret og på blomster. Håber du vil kigge forbi min altanblog, måske jeg også kan inspirere dig hihi. Jeg linker ihvertfald til dig på min planteroll.

  Knuuus Henriette :))

  SvarSlet
 3. HOV!! glemte lige at give dig adressen..Den kommer heeer :


  http://henriettesaltanblog.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Helle: Det er fedt med genbrug og ikke mindst ting der er pladsbesparende :) Dejligt du har kunnet bruge det.

  Henriette: Jaaa skal da linke til din altanblog :) Jeg har allerede haft kigget med derovre. Nu vil jeg lige finde ud af hvordan det nu liiiige var jeg lavede en blogroll ;)

  SvarSlet
 5. Hvordan var udbyttet af de hængende tomater?

  SvarSlet
 6. Det var stort faktisk :) Dog nåede de ikke at blive røde, pga. den lidt kedelige sommer. Men trods det, fik jeg nok 30-35 tomater.

  SvarSlet
 7. Så syltede du vel de grønne tomater??? ;-) Uhm, det smager himmelsk. :-P

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gjorde jeg ikke nej :) Jeg lod dem modne i vindueskarmen. Jeg overvejede det dog, og nåede frem til at det ikke tiltalte mig helt vildt ;)

   Slet
 8. Dejligt med din nye blog - tillykke med den. Jeg kommer nok også til at gentage dine hængende tomater - indlægget ligger jo klar fra sidste år ;) Og jeg linker selvfølgelig igen, igen ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dem gentager du bare :) Det kan de vist godt tåle. Og taaak :)

   Slet
 9. Tak til deling!

  Amazing Balkon Blog .......

  SvarSlet