søndag den 27. maj 2012

Mystiske frøMin dag har foregået i helt lav gear idag. Dog ikke ligefrem på sofaen, da jeg er totalt elendig, til bare at kigge.

Så jeg fik malet stole idag. Nanna tog og malede den ene, med første lag. Og jeg arbejdede så på den anden. Jeg er ganske godt tilfreds. Nu lyser de godt op i haven :)


Og nu da jeg havde gang i penslen, fik mine krukker med sukulenter også lige en omgang. Bare så der var lidt mere i haven, med den flotte blå farve. :) Og ja, aflagte thedåser kan også bruges, bare man lige husker at prikke hul i bunden, så vandet kan komme ud ;)


Familien af planter på min matrikel, blev også udvidet idag. Sådan en kødædende fætter flyttede ind!! Jeg har aldrig haft sådan een før og er spændt på om jeg kan holde liv i sådan een.

I hvert fald er der fluer nok at fange af ;)

Samtidig fik jeg lige fyldt jord i 4 altankasser. I to af dem røg en gang blandet snitblomster / markblomster. Og de to andre et mix af "hemmelige frø" fra min veninde på Sjælland.

Senere på dagen stod naboen og kiggede over hækken og gav mig så en lille bundt "hemmelige frø fra Afrika". Han kunne ikke huske / vidste ikke, hvad de blev til. Så to potter blev fyldt og tilsået med disse hemmelige frø ;) Det bliver spændende at se hvad der dukker op der.

Ellers har jeg bare fladet ud og lavet ikke en dyt. Hovedet har værket, efter en gang natlig migræne. Men sådan en off-dag er nu også dejlig af og til.... :)


Men nu er udelivet ovre for idag.... og vi er rykket ind i stuen. I morgen skulle vist være den sidste varme dag, for en periode. Så den skal nydes max!!! Og det bliver med tooootalt afslapning. Jeg har ingen planer af nogen art.... :)


1 kommentar:

  1. Det ser vel nok hyggeligt ud. Dejligt med en dag uden planer.

    SvarSlet