søndag den 13. maj 2012

Alt vokser


Det er Mors Dag, og vejret er lidt tungt i det. Store tunge og mørke skyer, hænger og ser meget truende ud. Det har ikke regnet endnu idag, men jeg ville ikke stole på noget....


Mine radisser spirer dog alligevel. Det var hurtigt de stak næsen op af jorden. Så der er nok ikke længe til vi kan få friske radisser på rugbrødsmadderne. :)


Hostaerne myldrer også op nu. Og selvom de kæmper lidt med vinden, begynder de at fylde godt og se pæne ud :) Dem ønsker jeg mig flere af, store som små arter! De er nemme, fylder godt og er rigtig flotte. Samtidig med at de er gode, hvis du lige skal binde en buket :)

Øøøhh men ukrudtet gror også vældig godt, som du kan se. Så der varer ikke længe inden jeg bliver nødt til at tage en runde.


Også under hængepilen, som i år blev studset groft, gror der hosta. To slags... en med lyse rande og een uden. Jeg kan ikke navnene på dem, men det skal jeg have fundet ud af :)

Og endnu engang afslører et foto, et hængeparti. Nemlig græsplænen. Den er lang igen og mælkebøtterne truer med en mindre invasion.


Men når det nu er sagt, så pynter det altså, at alle træerne nu er grønne og fint. Jeg har atter en lukket have, som indbyder til at være ude i :)

Jeg har ikke fået malet stolene endnu, på grund af det våde stormfulde vejr. Meeen så snart solen er lidt med mig, så skal de få tur. :)

2 kommentarer:

 1. Ved godt at det er ukrudt, MEN jeg elsker altså mælkebøtter :)
  Min mor gav mig hostaer, og ja.. de vokser søreme kvikt, faktisk så kvikt at jeg ikke ved om pladsen bliver for trang senere, men for nu er det herligt. Mine har lysegule kanter.

  Lad os sammen råbe på stille vejr, for jeg gider ikke mere blæst..

  Kh Henriette

  SvarSlet
 2. Mælkebøtter ER da pæne :) Jeg har heller ikke noget imod dem som sådan.
  Hosta er tæt på at være en favoritplante til haven :) De er dejligt nemme og fåes i et UTAL af sorter. Stooore eller bittesmå :)
  Ja nu må jeg tilstå jeg har fået blæst og regn nok, om ikke andet så for en periode ;) Lidt sol og stille vejr, kunne både jeg og spirerne tåle.

  SvarSlet