onsdag den 23. maj 2012

SolskoldningNanna var ved stranden igår og kom temmelig branket hjem :) Og een af mine chilier fik samme tur igår.

Så idag passer vi bedre på. En farvestrålende stor paraply, sørger nu for skygge til chiliplanterne her i middagstimerne. Solen er ganske enkelt for hård lige nu. Og planterne endnu ikke tilvænnet.

Når jeg engang får et drivhus op, kan jeg bedre styre det hele. For varmen kan de godt tåle... det er mere solen. Og til den tid, kan jeg kridte nogen af vinduerne....


De seneste dages varme, gør dog rigtig godt :) Nu er Habaneroen også godt igang. Jeg har nippet en del af de første blomster af, for at give planten vækstmuligheder, før den skulle slås med frugt.

Så nu slippes den løs og jeg venter spændt på nogen super stærke chili.


Espeletten har sat frugter for længe siden. De er nu ved at være ret store, men stadig grønne. Så vejrskiftet til sol og varme, kommer ganske belejliget :) Jeg glæder mig til at smage dem.

Idag fik jeg så en ny chilisort på hjernen!!! En Peppadew, eller også kendt som Baby Pepper. De der små runde nogen, du kan finde i bla. Bones salatbar! Jeg MÅ bare have den plante.... Men ingen steder, kan jeg finde frø til salg. Ikke her i DK i hvert fald :)

Men den bliver STOR. Over 2 meter høj, hvis den får lov. Jeg bliver nok nødt til at begrænse den lidt, da jeg simpelthen ikke har et højloftet hus ;) Men prøves, det skal den!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar