fredag den 15. juni 2012

NØJ det pyntede


Jeg følte mig lidt som lykkens pamjulefis idag. Jeg var nemlig så heldig, at jeg fik en spand træbeskyttelse foræret. Og mit stakit, lignede virkelig nogen der var løgn.

Jeg var ked af at se på det og drømte om lottopenge og nye smukke stakitter.

Men nu kan jeg godt vente lidt igen. For det pyntede godt nok gevaldigt, at få en omgang træbeskyttelse. Dog nåede jeg kun indersiden og lidt af ydersiden, før der kom regn :( Øv osse nå!

Nu kørte det lige så godt! Jeg håber ikke det bliver alt for meget at se, at det regner på det. Men nu må vi se. LIGE nu vil jeg bare nyde synet.

Se bare forskellen fra før, her forneden, og til nu som ses for oven. Naaaajs !


Det eneste heldige ved pausen, var da at min arme er færdige!! Det irriterer mig, at armene ikke kan det de kunne engang. Så jeg er ikke god til at stoppe mens legen er god. Idag, hjalp regnen mig så til en pause.

Jeg håber dog, at vejret bliver fint imorgen, så jeg lige kan nå at male færdigt OG klippe græsset, inden jeg skal se LE MANS!!! ;)
4 kommentarer:

 1. nejjj hvor det ser fint ud :-)

  SvarSlet
 2. Tusind tak Helle :) og tak fordi du reddede mit døende plankeværk!

  SvarSlet
 3. Ja det pyntede da gevaldigt :-D Nogen gange skal der ikke så meget til, før det gør en stor forskel. Selv om det var hårdt for dig at male. Kender kun alt for godt det med, at man glemmer at stoppe inden man er helt smadret.
  Gad vide om man nogensinde lærer det?
  Ha´en god aften.
  Marianne :-D

  SvarSlet