tirsdag den 19. juni 2012

Flyv fugl flyvEller guldsmed, var det nu nok :) Jeg fik endelig fisket boremaskinen frem fra gemmerne, og sat guldsmeden op på væggen.

Jeg har længe været i tvivl om, hvorvidt den skulle hænge ude eller inde. Smeden AKA. min far, har længe været imod at sådan een skulle hænge ude, for så ville den jo ruste op ;) Hmm tjaaa, det er jo rigtigt nok, men jeg har nu den holdning at ting skal bruges. Og glas gør sig godt udendøre.

Og så er der lige den hage at jeg altså ikke har 200 kvm bolig at bruge af, når der skal ting op på væggene :)

Så langt om længe .... kom den ud fra skyggen bag sofaen.


Terrassen står i flammer idag!!! Sådan i overført betydning :) Chilierne modner så hurtigt, at man næsten kan se det med det blotte øje.

Dejligt, så nu er der kun kort tid, til de skal spises :)


Og så lidt konkurrence-info, til jer piger, som fik PiriPiri og Hot Banana af mig, for noget tid siden. Vi havde en lille "for sjov konkurrence" om planterne ;) Jeg har nu første frugt i PiriPiri'en, som ses herover :) Og Hot Banana'en har også 2-3 frugter på vej. Hvordan går det egentlig med jeres? Jeg har ikke spurgt længe.

Om godt 3 timer, øger vi antallet af beboere i huset, med en ekstra. Nannas veninde fra USA, lander i Billund lufthavn og vi er så klar, til at tage imod hende :) Det bliver spændende.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar