lørdag den 28. maj 2011

Det regner deroppe


"Det regner deroppe på vorses tage... " Sådan synger Bamse. Og sådan kunne jeg også synge idag ;) Bortset fra at det ikke kun "regnede" på taget. Jeg har en svag fornemmelse af at jeg skal have kigget på nogen tagrender ;) Een ting er en rensning, men det svage buk der er i min, resulterer altså i en syndflod ud på terrassen når det regner pænt meget!


SÅ disse tre spande du ser på billedet, blev fyldt på under to minutter!!! Men okay, det gav lidt gratis vande-vand. Og det der ligger i spandende nu, underminerer da ikke terrassen. Men som det nok anes på billedet, er der en SØ der hvor spandende står! ;)


Men vand skal der jo til og så må jeg se at få kigget på de tagrender ;)Og når det nu har regnet lidt af, synes jeg godt solen må komme igen :) Jeg har nemlig nogen bønner der er vokset en DEL siden sidst ;) Og da jeg har haft lidt svært ved at finde nogen lange blomsterpinde eller bambuspinde, har de eeeeehhh valgt at komme hinanden lidt ved og flette fingre!!! ;)


Gad vide om det bliver muligt at skille dem ad igen, eller om jeg må bide i det sure æble og have TOLV planter i samme kumme udenfor ;) Det var nu ellers slet ikke meningen!

1 kommentar: