onsdag den 18. maj 2011

Jeg VED det godt


Jeg VED det godt, vi trænger til vand. Men kunne det ikke regne om natten? Og så høj solskin og lækkert terrassevejr om dagen? ;) Det stemmer jeg for!!

At sidde på terrassen og suge noget varme og solskin, er da lige hvad man trænger til. Spise i haven. Sidde i haven. Nyde duftene og de flotte spiræahække.... DET kunne jeg altså godt bruge nu :)

I stedet minder haven en lille smule om en efterårsdag, med blæst, for få varmegrader og for meget tøj !! Kom nu kære sol, vind dog den kamp, ikk´? :)

En anden kamp, der skal vindes, er kampen mod myrer!!! En lille hær fandt igår vej igennem ... hold nu fast... Stikkontakten ved mit køkkenbord. Pludselig myldrede en mindre hær ud: "Eet - to, et - to, et - to !" På rad og række marcherede de rundt i cirkler og overvejede hvor de skulle slå deres lejr ned!!! Alt imens jeg bombarderede dem fra min front, med hhv. fluesmækker, hvidløg, kanel, eddike og alle de andre husmorråd, i mangel af det rette skyts.

Nu har tropperne trukket sig tilbage. Om de så ser sig slået, eller er igang med at planlægge næste angreb, vides ikke med sikkerhed. Men hvis de lige gir mig tid til at opgradere mit eget våbenarsenal, så kan de bare komme an, kan de!!!

Og hvis i har nogen gode råd derude, modtager jeg gerne. Jeg kan sige at meget er prøvet. Myrelokkedåser af de sorte slags. Kanel, eddike, hvidløg, sukker iblandet natron. Men lige meget hvad jeg disker op med, kravler de respektløst rundt i det og er hamrende ligeglade ;) Mon der findes cyborg-myrer, der er udviklet til at modstå husmorråd???

Tilgengæld fangede jeg en flot farvet bille, ude på stakittet idag. Hvilken race den tilhører har jeg intet forstand på, men dens blå farve, gjorde den ikke just usynlig :)Se lige en flot farve den flasher her. Og alt efter lyset chancerer den fra sort til blå. :) tænk at sådan en lille bille har fået så smukke farver.Nå, men nu kalder pligterne. Vasketøjet ordner ikke sig selv, desværre.... og jeg skal også se om jeg kan grave cyklen frem og bevæge mig ned i byen. Mangler både det ene og det andet :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar