torsdag den 20. marts 2014

Man medbringer ALTID kage!


Sikke et fantastisk dejligt vejr vi har haft i dag :) Faktisk var det perfekt til en tur til "Bjarnes frø og planter!" Og da jeg havde lidt reservedele til mit drivhus, jeg skulle hente der, så var der jo ikke langt fra tanke til handling. Så nabo-veninden og jeg måtte afsted.

SÅ fat i traileren og hægte den på chili-potten og så afgang! :)


Første stop var bageren... for man tager ikke til Rimmerhus uden kage! Det gør man simpelthen bare ikke :)

Der røg også lige en lækker sandwich i posen, så vi kunne gøre holdt et sted og nyde vejret og frokosten. Vi fandt en lækker holdeplads, med den mest fantastisk lækre udsigt over enge, med græssende heste. Meget friskt og dejligt at sidde der og nyde en sandwich.

Blæsten var lidt frisk, men solen er ved at have magt kan man mærke. Og det er bare noget man sukker efter, ovenpå den lidt kedelige og halvgrå vinter.

Men der ku vi jo ikke sidde hele dagen, så vi fyrede op under Chili-potten igen og kørte videre. Og inden længe så vi skiltet der viser op mod "Farmen" i Rimmerhus.

Velkomstkomiteen bestod af Mischa, der lå og "holdt vagt" ved postkassen :) Og i jagten på Bjarne og Verner, mødte vi først en flok dunede små væsener. Nemlig en flok søde kyllinger og vagtler... ihhhh må haaaa!!! Og omme bagved var der endnu flere søde fjerede venner.  Jeg bliver altså nødt til at have sådan nogen dunede fyre i mit drivhus.....


Men inde i varmen og "porno-lyset", fandt vi Verner begravet i planter ;) Jeg kan hilse og sige at der kan være plads til en HEL del planter i en stald!!

Og jeg forelskede mig da også i nogen stykker. Både de store paradisfugle blomster, der liiiige var på nippet til at springe ud. Og også denne stoooore kaktus! Den havde jeg sneget med i lommen, hvis den ikke lige stak så voldsomt ;)


Er den ikke skøn? Eller det bare mig? ;)

Men dem der var flest af, var uden tvivl chili. Højt og lavt og alle vegne :) Men der er jo heller ikke mange måneder til der er chilifestival vel? ;)


Men nu handler alt jo ikke om chili vel? Altså ikke helt.... Det handler også om KAGE! Og vi havde jo lige en medbragt kage der skulle spises :)

Så da bilen var pakket med indkøb og diverse, så var der da lige tid til en hyggelig snak og en bid kage. Der hersker ikke ret meget tvivl om at jeg kunne bruge MANGE timer deroppe. Stemningen er hyggelig og jeg elsker dyrene og planterne og at gå og pille... MEN hjem skulle vi jo igen og det med en trailer efter bilen. Gaaaab, det er jeg ikke god til ;) Altså ikke sådan at jeg ikke kan hitte ud af at køre med trailer - men hooold nu op det går langsomt!

Trods langsom hjemtur, har det være en super hyggelig dag, med godt selskab og godt vejr! Og sådan nogen dage vil vi jo gerne have mange af! :)


2 kommentarer:

 1. Det er en meget meget fin agave plante, den kunne jeg da godt tænke mig :)
  godt med en dejlig tur, og at du huskede kage.
  KH
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. DET kunne jeg bestemt også Marianne :) den er super flot!

   Slet