onsdag den 12. marts 2014

AARRGHHH


Jeg har på 4 dage, modtaget ikke mindre end 1200 spamkommentarer! Så nu bliver enden af det desværre at jeg bliver nødt til at slå ord verifikation til. Jeg ved det er et irritationsmoment når man skal kommentere. Men jeg håber i bærer over med det og ikke afholder jer fra at skrive en hilsen :)

Men når man hver dag kommer hjem til 300 spamkommentarer og skal slette og passe på ikke at slette en ægte kommentar, så er det træls :)

Jeg håber at det efter noget tid igen er muligt at fjerne ord verifikationen!


3 kommentarer:

 1. Det var vildt mange. Jeg har et bestemt indlæg, som der kommer spamkommentarer til flere gange om dagen. Det er også irriterende, men dog til at leve med. Kan mange vælge forskellige sværhedsgrader af verifikation. jeg spørger, fordi man i hvert fald ikke gider lave flere forsøg for at lægge en lille kommentar.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan ikke umiddelbart se man kan vælge grader, men arbejder på det. Og skulle nogen kende til muligheder, håber jeg de deler deres viden :) sådan startede mit også

   Slet
 2. Hej Tina,

  Du skulle overveje at rykke din blog over på Wordpress. Her kan man tilføje et hav af smarte plugins hvoraf en af dem er et spamfilter der hedder akismet - det fungerer RIGTIG godt.

  SvarSlet