mandag den 4. november 2013

Atjuuu


Jeps jeg har lige gået og haft en kildren i næsen :) Jeg har nemlig kogt chilisauce. Opskriften er den jeg fik en 3. plads med, sidste år til chilifestival. Du finder den for oven, oppe i menuen...

Den eneste forskel er, at jeg denne gang har puttet BOC chili i saucen, i stedet for habanero. Men det ER min yndlingssauce og nu også med yndlingschilien... så bliver det da ikke ret meget bedre hva? ;)

Denne gang fik jeg dog også lavet sirup af alle resterne. Alle skaller fra mango, kiwi, citroner og limefrugter, røg op i en gryde og blev lige tilsat en enkelt pære. Så har det ellers stået og simret,  mens jeg lavede chilisauce. Til slut blev det siet og tilsat sukker. UHA den er blevet rigtig god :) Og jeg har lært aldrig bare at smide skrællerne ud.

Nu køkkenet alligevel ligner en rodebutik (sådan da, har forsøgt at rydde op hen ad vejen), så kunne man måske alligevel fortsætte med at omsætte de friske pærer der ligger der?

Jeg er godt nok ved at løbe gevaldigt tør for flasker og glas! Hvor ville jeg ønske det var ligesom galten Særimner fra Valhal, som har den fortræffelige egenskab, at hver gang, der skæres en luns kød af ham, vokser den straks ud igen. Tænk om mit skur var udstyret ligesådan? Hver gang jeg tog et par flasker, så stod der to nye? ;)

Men sådan er det ikke her. Så jeg overvejer hvor jeg kan købe glas og flasker, billigst muligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar