søndag den 21. juli 2013

Det går sin stille gang


Puuueha, haven lider under dette års hedebølge!! Alt hænger med næbbet og jeg har svært ved at holde både chili, tomater og resten af haven pæne. :) Men der skal ikke klages.... jeg har sukket efter sommer i nogen år og jeg skal mene vi har fået det.

Med hedebølge, afbrændings og grillforbud, kan det mærkes!

Men til gengæld elsker chilierne det... og herover er det citronchili der er igang med at modne :) Sjovt som det nærmest kryber op med gul farve, fra spidsen op mod stilken.

Der ud over, er det kun pretty in purple, chenzo og flourescent purple der modner i fuld hast. Resten lader lidt vente på sig.

Tomaterne kæmper i varmen og her er der ikke mange der er modne endnu :)


Men selvom chilierne ikke er ved at modne, så myldrer det frem med dem. Her er det min rocoto, som jeg flyttede ud fra drivhuset pga. pladsmangel. Den sætter mange små blommeagtige chilier. Dem er jeg mega spændt på at smage :)


Resten af haven lider som sagt... kun få ting i min have blomstrer lige nu. Og noget klarer skærene bedre end andre :) Så i aften må jeg ud og vande godt igennem. Der er laaange udsigter til regn, siger de i nyhederne.

3 kommentarer:

 1. Lange udsigter? DMI lover regn både torsdag og lørdag ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Upzzz, der kan man se hvad jeg er gået glip af i weekenden ;) Da jeg gjorde klar til Vorbasse marked, var der ingen tegn på regn. Men det har så ændret sig ;)

   Slet
 2. Hej Tina
  Regnen kommer.. vi fik lidt i morges, og jeg var vildt glad.. lidt har også ret, og det dufter dejligt.
  vi må godt grille og anvende etablerede bålpladser i Fredericia, under kontrollerede forhold.. men ingen impulsive små engangsgriller og bål.

  smukke chillier:)

  SvarSlet