lørdag den 10. august 2013

Så er det atter høsttid


Så er det atter høsttid :) Jeg gik en tur i haven og drivhuset og så at der allerede hang en del modne frugter. Så mig ud og plukke ind.

En del af dem er røget i fryseren, hvor jeg langsomt vil fylde mere og mere i poserne, efterhånden som sorterne modner.

De store jalapeno øverst i billedet, blev igår spist af Nanna og jeg :) Hun kom hjem, for at hygge og få aftensmad. Og vi blev enige om at prøve at lave Atomic Buffalo Turds.


Se bare en god størrelse :) De så SÅ lækre ud!


Og jeg tænkte at den pølse jeg fik af den ene ungarnske nabo, ville passe perfekt til formålet :) Den er sød, krydret og fyldig i smagen. Den skar jeg i passende stykker, lige til at putte indeni de halverede chili, sammen med smøreost.


Og til slut vikles der bacon om hele chilien :) Og hvis man lyster (Det gjorde jeg), kan man pensle dem med BBQ sauce, inden de bliver grillet.

Jeg bagte dem i ovnen ved 200 grader i små 30 minutter :)


Vi fik dem sammen med krydrede pølser og en lækker salat, med bla. tomater af egen avl :) Jeg må tilstå at tomatsorten Bananalegs - en gul sag, smager formidabelt til. Jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg synes de har en lille bismag af melon.

Alt i alt meget velsmagende og bestemt ikke sidste gang det bliver lavet i mit køkken :) Næste gang, vil jeg dog også lave nogen i en lidt stærkere sort, end jalapeno. For der var stort set intet bid i dem. Eller også skal jeg vente til de bliver røde.


Idag plukkede jeg så endnu en håndfuld citronchili. NØJ de er gode og er min nye favorit chili :) Planten giver godt og de smager vildt godt. En fin aroma og smag af citron.. inden styrken kicker ind.

Dem besluttede jeg at putte i tørremaskinen idag - og så skal de bruges til chilisalt.
1 kommentar: