fredag den 1. april 2011

Solenergi


Idag ramte solen, både min terrasse og mine indre solceller. Energien flød i mine året, for første gang i lang tid. Så en hvirvelvind af energi, fik mig til at vaske tøj og hænge det ud. Støvsuge i alle kringlekroge. Tørre det fine lag støv af, der havde samlet sig på alle overflader. Fundet boremaskinen og bore huller i de store sorte metalkrukker, jeg havde købt til forhaven, så vandet kan komme ud. Fyldt dem med jord og placeret på deres plads, klar til at så i dem, når jeg kan få lov ;)

Så ville jeg lige, ovenpå den store energiudladning, sætte mig og se nyheder. Så skal jeg lige love for at jeg blev overfaldet af en vis drillesyg hr. Lukøje!! Bare for at vågne op 1½ time senere, kigge ud af vinduet og se at der regnede og at mit sengetøj var gennemblødt. Aaaargh!

Så nu drypper der en stille finregn ned over haven og mit energiniveau. Jeg fik vist brugt det krudt, som solcellerne lige nåede at opfange. Men skinner solen igen imorgen, som de lover, kan det være jeg når lidt mere af det jeg gerne vil ;)

I hvert fald skal jeg over og besøge Dorthe, for at finde noget garn til Camomile. Jeg kunne også finde noget online.... jeg er meget forelsket i Slavi's Malabrigo lace... i, surpriiiise Grøn! Men så skal jeg jo vente på garnet. Så jeg beslutter mig imorgen, når jeg har set hvad Dorthe har på hylderne, der kan friste. Og så glæder jeg mig til at hilse på Bettina igen, hvilket jeg gør alt for sjældent!! 
På mit havebord står der en smuk perlehyacint. Jeg fik den, mens den bare var små knopper, af en sød kvinde, Ragnhild, der altid er smilende, glad og hjertelig :) Nu kan hun se, at den stadig lever, trods mine manglende grønne fingre ;) Faktisk er den vokset betydeligt og pynter bare så godt på mit havebord.

Jeg tror i det mindste at DEN godt kan lide regnen ;)
 
 

2 kommentarer: