tirsdag den 26. april 2011

Haven og glasværkstedet


Jeg kom liiiiige til at købe to keramikfugle idag :) Jeg er ellers ikke vild med at fylde haven med figurer. Men disse små grønne fugle kunne jeg ikke stå for... De er almuegrøne med blomster præget i leret i en lys farve :)
Jeg synes de pynter. Og samtidig fik jeg lige puttet de 4 hosta i jorden, som jeg havde fået at mor. To stk under træet her og to stk langs gavlen. Så mangler resten bare ;)Men så er det jo godt at spireahækken, kan sørge for blomsterne, når der nu intet er i haven :) Jeg er spændt på at se hele hækken springe ud. Det bliver simpelthen en næsten 2 meter høj mur af hvide blomster ;)Og så var jeg da lige et smut på glasværkstedet idag :) Efter en længere påskeferie var det tiltrængt ! Da jeg længe har manglet noget til fødselsdagsbordet, blev der idag kreeret to stk flag. Til morskab for visse personer, som ikke mente JEG måtte flage med splitflag... Men helt ærligt, lidt royal har man da lov at være ;)

De skal monteres på en lodret rustfri stålpind, som står i en fod. De er omtrent 15 til 20 cm høje.Og da mine naboer nok vil sætte stor pris på, at jeg ikke anskaffer mig et større hønsehold, har jeg istedet lavet mine egne havehøns idag. De er beregnet til at stikke i jorden, i pottene udenfor og er ca 25 cm høje :) Bare sådan lidt for sjov og til at pynte lidt. Jeg synes glas gør sig vildt godt udenfor, så solen rigtigt kan få lov at spille i det.Det blev i første omgang, til en grøn og to hvide/gennemsigtige høns :) nu må vi se hvordan de bliver, når de kommer ud af ovnen, om der skal laves flere!

I hvert fald var det godt at komme afsted idag og jeg har stornydt det.

1 kommentar: