mandag den 25. april 2011

Havefryd og solskin


Jeg kan ikke sige det nok: Jeg eeeelsker bare min nye have for vildt :) Idag fik jeg endelig købt en parasolfod, der passer til min parasol, så nu kan jeg også søge lidt i skyggen. Tænk engang at jeg skal sige: puuuh her er for varmt at sidde i solen, allerede i påsken? ;)

Men ikke desto mindre stornyder jeg solen og lader batterierne godt op. De trænger!

Mine nye parasol er skrigende limegrøn og jeg er helt syg med den farve. Den er glad, den er forår og sommer og bare frisk. Og så går den rigtigt godt i spænd med de nye sorte havemøbler, som i øvrigt også er super dejlige at sidde i :)For enden af gavlen, havde den tidligere lejer, efterladt to havestole. De har fået lov at blive boende og der er suppleret med en ældre haveparasol, jeg fik lov at snuppe hos mine forældre. Så kan jeg lige få eftermiddags og aftensolen med der også!

Haven er blevet ryddet totalt. Da jeg kom her, groede der kun thujaer og to hængepil. Så ALT er ryddet, på nær det ene lille piletræ. Så nu er der ren r*v at trutte i, som man siger.

Men piletræet gror også så det er en fryd. Med sine små mega bløde blade står den helt alene og pynter for mig.Derudover har jeg en "pile-kost", stående på terrassen i en potte, som skyder helt vildt :) En sjov ting jeg fik i gave af en dejlig kvinde der slog et smut forbi ;) Jeg har aldrig før set sådan nogen, så den er lidt sjov at følge.Åh ja, og så har jeg jo den smukkeste Spireahæk, der så småt er ved at vise sin smukkeste side. Jeg har altid været betaget af planter der blomster HVIDT!! Så nogen af mine ønsker er også et par hvide buske, nu når jeg skal til at bygge haven op. En hvid snebolle og en stjernemagnolie... blandt andet. Også nogen andre farver bliver representeret, men hvid... åh den er så ren og pæn :)Der røg også fire spande med Hosta og diverse små løg med hjem, nede fra min mor, der har ryddet ud i haven. Så en masse små vintergækker, krokus og perlehyacinter, er i vente til næste forår :) Skønt at kunne arve nogen af de planter andre synes de har så rigeligt af. Det hjælper da min nøgne have lidt på vej.Men lige så meget som jeg eeeelsker varmen og stornyder den i fulde drag :) Så er der andre der ikke kan tåle mosten.Denne lille fætter (faktisk ret stor bille), havde opgivet ævred, midt på mit havebord idag. Om det nu var varmen ved jeg jo ikke.... men den opgav i hvert fald, her på en smuk forårsdag, med et bump.

NU vil jeg finde mit strikketøj og et glas koldt Anis drik og smide mig under min parasol og nyde vejret, mens det er så godt ;)

God dag til jer derude!!

1 kommentar: