onsdag den 2. april 2014

KONKURRENCE

image
 
 
Jeg har da i øvrigt lige lyst til at lave en lille konkurrence! :) Ikke af nogen speciel grund, men bare sådan lige fordi! Måske er det fordi foråret er sat lidt i gang man endelig kan få fingrene lidt i jorden.
 
Der er tre præmier på højkant, til tre forskellige vindere,
 
 1. førstepræmien: 2 plader chokolade, 1 giga pakke blandede blomsterfrø, 2 SPROUT blyanter og 1 super god pen til at skrive på dine planteskilte.
 2. andenpræmien: 2 plader chokolade
 3. trediepræmien: 2 plader chokolade
 
For at være med i konkurrencen, skal du vise et foto af din bedste haveidé ! Det kan være fra både villahave, altan, eller urban have :) Idéen kan være lille eller stor. Hjemmelavet eller købt.
For at jeg kan styre det hele, SKAL du lægge en kommentar til denne post, hvori du beskriver om du har emailet( momsen @ gmail.com ) dit foto af din idé, eller poster den direkte som besked, link eller hvordan du måtte ønske :)
 
Jeg trækker enevældigt lod, den. 20. april 2014. Og såfremt vinderen har efterladt en kontaktmulighed, får de besked direkte. Ellers må i lige holde øje herinde :)
 
Beskrivelse af præmierne:
 
Chokoladen er hhv mørk chokolade og en variant med mango og chili.
 
Frøene er en giga pakke blandede haveblomster, vildt god til fx krukker eller altankasser.
 
Blyanterne er fra SPROUT, og når du er færdig med at bruge din blyant og den er for lille at skrive med, kan du stikke enden ned i jorden. Der sidder nemlig nogen frø indeni toppen af blyanten. Disse to er med Mynte og Salvie.
 
Pennen er en lækker pen, der let skriver på fx de plastic skilte jeg bruger, uden det regner af eller falmer.
 
 
 
 


5 kommentarer:

 1. Jeg er med :)

  Mvh Anders Knudsen - 28438553 - anderstknudsen@gmail.com

  SvarSlet
 2. Jeg er med via mail

  /Frønørden

  SvarSlet
 3. 'Så blev der sendt pr mail :)

  SvarSlet
 4. Jeg er VIRKELIG ked af at alt har hængt i bremserne her. Jeg har været nede og vende med flaget... men jeg husker jer når jeg igen sidder på min egen matrikel :)

  SvarSlet