onsdag den 13. marts 2013

Grønt og gåder

Baby Peppadew
Så smukke de er :) Jeg står og kigger barnligt glad, på de små grønne babyplanter, efter deres morgendouche.. De har smukke lysegrønne farver og jeg kan næsten ikke vente med at se dem gro sig større og større.

Baby Black Cuban
Ja okay, ikke alle er lysegrønne. Denne lille Black Cuban, har en smuk lilla og grøn farve :) Og så har jeg også en Pimiento de Neyde, hvis stængel er højlilla. Men den er ikke så stor endnu og svær at fotografere. Men den skal jeg nok vise senere.

Baby Citron Chili
Nogen af de chili jeg såede for en måned siden, har aldrig stukket næsen over jordoverfladen. Derimellem et par sorter jeg havde glædet mig voooldsomt til :) Der i blandt Jalapeno.

Men heeeldigvis findes der søde "med chili dyrkere" derude, som man kan bytte med. Så inden længe står den på bytte bytte købmand, med en familie ude øst fra. Dejligt at man kan supplere hinandens chili-park på den måde.

Og meget apropos søde mennesker. Så er der en anden "med chili dyrker", der har fundet disse søde frø på Gran Canaria.

hmm mobilfoto - for at vise størrelsen
Nogen monster store "helikoptere". Forskellen på dem vi kender her er at de ikke sidder sammen to og to. Og bladene på træet ligner slet ikke Ahorn. Mon der er nogen af mine læsere der har et godt bud på hvad det er? Åbn evt billedet herunder og zoom godt ind.


Jeg er mega nysgerrig efter sorten på træet. For jeg vil prøve at så et par stykker :) Resten vil jeg højst sansynligt bruge i noget kunst.... på et maleri eller noget andet sjovt.

4 kommentarer:

 1. Det ligner for mig umiskendelige akacie, eller den sort man på dansk kalder falsk akacie, som er en mindre udgave af det normale akacie træ.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, bladene ligner meget godt Akacie. Bortset fra at frø af Akacie kommer i bælge. :) Men det ligner faktisk noget klon mellem Akacie og Ask.

   Slet
 2. Hej
  Bare lige en hilsen fra en ikke-blogger som følger med. Og som er vildt misundelig på dine chilier :-) Jeg glæder mig til at følge dem videre frem.

  Med venlige hilsner
  HanneM

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Hanne :) Så skal du da skynde dig at så et par stykker :) De er så hyggelige at følge.. Og ellers er du mere end velkommen til at følge med på sidelinjen her :)

   Slet