torsdag den 30. august 2012

I røg og damp


Puuueha, jeg har indhaleret nogen vilde dampe idag!! Det gav grund til host og nys i lange baner ;)

Jeg har nemlig lavet hjemmelavet chili sauce a la Tina!! :) Saucen er baseret på mango og med habanero chilier. Den er HOT siger jeg bare.

Men dampene, det slog alt. I hele køkkenet, trods emhætte på fuld udblæsning, kradsede øjnene, halsen sved og jeg nyste og hostede ;) Jeg er ret sikker på at mine luftveje nu er godt rensede!


Se, det var disse flotte Orange habaneroer jeg brugte idag :) Og jeg siger dig, de er hotte. Bare mens jeg skar dem over, rev de i øjnene. Så to lag gummihandsker på og så igang!

Den ene flaske chili sauce, skal med i konkurrence hos Chilifestivallen i næste uge. Jeg glæder mig vildt, men er på saucens vegne nervøs. Jeg er oppe imod hærdede og dygtige folk.... så jeg regner ikke med noget. Men hvo intet vover, intet vinder!


Jeg fik også sat nogen flere glas sismofytter i sten idag :) Men jeg baldrede håret på een af dem undervejs. Og en anden havde en revne! Så de er nu flyttet ind i chiliskoven.... :) Et eller andet sted, skal de jo gøre glæde!2 kommentarer:

 1. Hvor spændende! Saucen har allerede vundet point på farve, virkelig smuk! Glæder mig til at smage den på festivalen!
  Og hvor er de glassismofytter søde! Hvor har du dem fra?

  Didde

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Didde :) Farven er lækker! Jeg har lavet en ny idag, med kiwi i også. DEN er bedre og ryger med på festivallen. Men opskriften er i bund og grund den samme, med/uden kiwi.
   Glas sismofytterne er nogen jeg selv laver :) Du kan se nogen her på min anden kreative blog: http://tpoulsen.blogspot.dk/2012/06/sismofytfamilie.html

   Slet