lørdag den 31. marts 2012

En smule forår


Vejret har været intet mindre end dejligt idag! Trods de lovede byger, som her "kun" blev til snebyge imorges, har solen skinnet fra en blå himmel, overdrysset med små totter af hvidt.Jeg har tullet rundt i haven og pillet lidt ukrudt her og der. Mens jeg grubler over hvor f***** Oskar gemmer sig. Igen idag, ringede telefonen, at Oskar nok var blevet set nede i byen, ved kiosken. Men efter at have ledt og kaldt både i eftermiddags og til aften, uden held, er det næsten ubærligt!

Så det eneste der har stået for skud, af min rastløshed og frustration, er ukrudtet. Tilgengæld har jeg nogen fine bede nu!!Men bortset fra det kommende kedelige vejr, som vejrprofeterne taler om, så vidner min hæk om snarlig forår/sommer. Den er så småt ved at springe ud og har nu et skær af lysegrønt over sig. Dejligt... det er super meget tiltrængt! Jeg savner frygteligt noget varme og solskin.

Og vi har lige nået at smage det.... så bare tanken om vinterligt vejr den kommende uge, er da lige til at få knopper af !I så tilfælde, må jeg så bare kigge tilbage på denne post og tænke: Det ER på vej, det er lige om hjørnet :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar