onsdag den 4. april 2012

Det kan godt være at

Potter ved fordøren

Det kan godt være at temperaturen ikke sniger sig så højt op endda.... Meeen her har været varmt nok, til at jeg har tusset rundt på terrassen og plantet stedmoderblomster i massevis :) Jeg trængte til blomster, lilla og følelsen af forår.

Det fik jeg da, alle 3 dele, ved at plante de små fine blomster. Krukkerne foran huset, ved fordøren, er atter fyldt med liv. Sidste år døde alt jeg puttede i dem... så i år, har jeg fyldt godt op med lecanødder, for at forebygge den sump, der var i potterne sidste år. Der kommer nemlig ikke sol på potterne før først/midt på eftermiddagen.

Se lige den gamle stol. Den fik jeg af min veninde. Den var halvvejs kasseret, eller opgivet.... og jeg er SÅ glad for jeg fik den med hjem. Hvis de kan finde den anden, så får jeg nok snart een mere. De skal males op igen... enten hvide, eller måske en flot azurblå.


Ved gavlen.
Omme ved gavlen, står der to stole, som vi lige kan sidde og slappe af på, mens man suger lidt sol :) Så der skulle også lige et par stedmoderplanter om. Baaare en lillebitte potte ;)


Terrassen
Og, bortset fra ved fordøren, var terrassen et af de steder jeg trængte til at pynte lidt på. Så der er blevet ryddet op derude idag og plantet et par større krukker til. Uha hvor det pynter og føles godt.

Og sidst men ikke mindst, da jeg havde to planter tilbage, fik den lille "Mand med sækken" et par planter også. En lille hvid figur, mine forældre havde med hjem fra Frankrig til mig, et år de var dernede. Vi bruger ham også til at holde tørrestativet i opret position ;)


Manden med sækken
Men nu trænger jeg også til en slapper, og hvile arme og ryg lidt. Men så er det godt at Nanna er aktiv.... Der er store vaskedag.... Så tørresnoren bliver godt fyldt lige om lidt. Men lige nu er det kun sengetøj der vejrer i vinden. Og helt ærligt.... det ligner da forår, gør det ikke?? :)


vasketøjet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar